1xbet internetes fogadóirodák

1xbet internetes fogadóirodák

A 1xbet ügynökségek gondosan felújított és felszerelt, egyedi szerelvények, csúcstechnológia, ad hoc terminálok, nagy monitorok, ahol ők továbbítják élő sporteseményekről, menetrendek és a kvóták, az eredmények és információk a fogadók. Az ügynökségek nagysága 250 négyzetméter Vinovo-tól 600 négyzetméterig Moncalieri-ig terjed.

A vegyesvállalat 1xbet hagyjuk igazolom 1xbet akkreditált szolgáltató által autonóm közigazgatás az állami monopóliumok (ami függ a Gazdasági Minisztérium és a Pénzügyminisztérium) csatlakoztatására olasz fogadási irodák az ország egész területén, ahol a jelenlegi szabályozás ez megköveteli, hogy minden fogadási irodák hálózatba vannak a központi rendszer Minisztérium által készített, így megkapja a menetrend az események, amelyek a tét, hogy internetes fogadóirodák a szakmai kockázatkezelés, ellenőrizze a betakarítási műveletek, kezelése és kifizetése fogadások.

2006-ban az 1xbet csoport teljes forgalma 18.422 milliárd euró volt, amely a 2522 eladási pont, az online szektor, a telefonos fogadások és a Vernons társaság fogadási hálózatából származik. Pénzügyi szempontból az 1xbet 398 millió euró üzemi eredményt zárta, 2006-hoz képest 7% -kal.