Labdarúgás-áthelyezési sportfogadás pletykák: Chelsea Cesc Fàbregas, hogy kölcsönhöz jusson Milánóba?

Labdarúgás-áthelyezési sportfogadás pletykák: Chelsea Cesc Fàbregas, hogy kölcsönhöz jusson Milánóba?

Most már a malom nem lehet az egyetlen, akinek agya „SETH JOHNSON” -ot sikoltoz, mint az egyik lehetséges problémát itt, de ki az a malom, aki vitatkozhat? Végül is meg kell találni a kiskapukat. A következő pedig, hogy átugrani az egyiket a nagy ismeretlenbe, a Cesc Fàbregas, amely a mobilitás hiánya, egyszerűen nem mosja Antonio Conte-t. Tehát a Fàbregas ki van kapcsolva, kezdetben 3 millió eurós kölcsönben, és nem felejtette el a „vásárlási kötelezettséget”. Milánó lesz az úticélja, a Chelsea még szóbeli megállapodásra jutott a sport fogadás online januárban.Hosszú Cesc.Leicester és Bournemouth vezetője az Udinese középpályásnak, Jakub Jankto-nak a továbbviteléhez. a Tottenham vezetője még mindig a B-listájú Anglia nemzetközi vödörben van eltemetve. Wilfried Zaha átment neki, de Ross Barkley most a látványában van, és hajlandó felajánlani a következő Gazza £ 100,000-t, és természetesen egy új szoláriumot is.A Spurs az argentin csatárnak, Lucas Alarionak is vadászik, aki nyáron új szerződést kötött egy 18 millió eurós kiadási záradékkal, amely a Liverpool és az Inter egyaránt felölelte a ruhákat.

Néhány évvel ezelőtt Thiago Alcântara is volt, Brendan Rodgers szerint, aki egyidejűleg feltárta a felderítő programjának mértékét, elismerve, hogy amikor az Anfield forró ülésén tartózkodott, szemmel tartott a „középpályásért, aki aláírta a Bayernet”. – Reméltem, hogy megpróbálom, és aláírja Liverpoolt – folytatta Brendan. „Érthető, hogy aláírta a Bayern-t.” Yep.

A támogatók maguk is konzerválják magukat, hogy Jürgen Klopp úgy tűnik, hogy az Axel Witselt az Everton orrnyomai alól csípje, bár a belga középpályás nyáron a Juventusba költözött. / p>

Máshol, t ‘az új szerződések szezonja… Pepe, a babakocsiban fekvő és a fogakra dobott játékokkal dobogva szeretne egyet a Real Madridban, Arsène Wenger folytatta a hipnózist, hogy meggyőzze Mesut Özil és Alexis Sánchez, hogy aláírják a Bet365 sportfogadás sajátjukat, Adam Lallana reméli, hogy újabb lesz a célok hozzáadása után, és Stefan de Vrij készen áll arra, hogy vegye fel a tollat, és papíron tegye azt a Lazio-ba, így egy 21 millió fontot költözött a Chelsea-ba

Végül az ablak bezárulhat, de Mike bácsi altruizmusa még mindig nem ismer határokat – Newcastle 250.000 £ -ot spontált egy Alan Shearer-szoborra a St James Parkon kívül.